Ontdek

ONS VERHAAL

30 jaar geleden beslisten wij, Mabel en Philip, om op de Oudenaardsesteenweg in Kerkhove, onze frituur op te starten.

De naam ’t Hoekske was treffend want op dat moment stond de frituur ook echt op een hoek tussen twee straten. Nu is er een rond punt aangelegd en is de hoek zowaar verdwenen maar de naam bleven we toch maar behouden. 

Er was al een frituur in de directe omgeving en dus was het zaak onszelf te onderscheiden van de rest. Dat deden we hier door meteen te gaan voor een combinatie frituur-bistro. In het bistrogedeelte konden klanten tegen economische prijzen eigen bereide gerechten bestellen. Een schot in de roos voor de streek waar heel wat passanten langskomen en bedrijven gevestigd zijn. Veel van die klanten zijn op zoek naar een maaltijd die binnen een bepaalde tijd kan worden gegeven en dat kon (en kan nu nog altijd) hier perfect!!

Maar plots, 14 januari 2017, een datum die nooit uit ons geheugen zal verdwijnen, de dag waarop een hevige frituurketelbrand de frituur zo goed als volledig vernielde. Het was het jaar (2017) waarin het 25-jarig bestaan van onze frituur zou worden gevierd. Maar hier staan we terug, sterker dan ooit! Na 7 maand zwoegen en zweten mochten we onze klanten terug welkom heten in onze gloednieuwe frituur. 

Het concept van de frituur is zo goed als gelijk gebleven. Ook nu is er het frituurgedeelte en het bistrogedeelte. De klanten komen binnen via twee verschillende ingangen: één voor de meeneem en één met toegang tot het bistrogedeelte. De klant mag een tafel uitkiezen naar keuze en wij komen vervolgens hun bestelling opnemen. 

Iedereen wees welkom in ons nieuw plaatje en kom lekker genieten van onze overheerlijke frietjes of één van onze huisbereide gerechtjes!

Team ’T Hoekske

Gallerij

Bistro-Frit ‘t Hoekske – 2019